(+30) 210 43 19 445
(+30) 210 43 19 535
Λ. Δημοκρατίας 124, Κερατσίνι
info@smabillservice.gr

BLOG

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

BACK

STOP ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ

Πώς μπορώ να προστατευτώ από επίδοξο κλέφτη του Smart μου;

Διαβάστε παρακάτω οκτώ συμβουλές για να μην σου κλέψουν το Smart σας:

Αν μπορείς, η καλύτερη λύση είναι το κλειστό parking. Πολλοί ιδιοκτήτες επιλέγουν να αφήνουν το οικογενειακό αμάξι έξω, κρατώντας το Smart καλά κλειδωμένο! Είναι η πιο safe λύση!

-Αν το έχεις έξω αναγκαστικά, μην το αφήνεις στο ίδιο σημείο παρκαρισμένο για μεγάλο διάστημα. Είναι θέμα χρόνου να το βάλουν στο μάτι.

-Βάλε έναν ογκομετρικό συναγερμό με τηλεειδοποίηση. Αν και σεβαστό κόστος, ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να κλέψει μέρος ή όλο το όχημα.

-Πάντα να βάζεις ταχύτητα. ΠΡΟΣΟΧΗ! μόνο την όπισθεν , ώστε να καλύψεις το ενδεχόμενο να σπρωχτεί το αυτοκίνητο. Σβήνεις το όχημα , γυρνάς το διακόπτη και τοποθετείς το λεβιεδάκι στην θέση R.

-Τα μπουλόνια ασφαλείας στις ζάντες είναι μια καλή λύση. Είναι γνωστό ότι οι ζάντες του Smart και ειδικά οι Brabus είναι οι αγαπημένες των επίδοξων , συνεπώς αναγκαίο θα ήταν με ένα σχετικά μικρό κόστος να τους τοποθετήσετε μπουλόνια ασφαλείας μειώνοντας έτσι την πιθανότητα κλοπής τους.

-Τοποθετήστε φιμέ τζάμια, κατά αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε να βλέπουν τον εξοπλισμό του Smart ενώ κατά το σπάσιμο του παραθύρου (κούφια η ώρα) συγκρατείται το τζάμι (κατά ένα ποσοστό).

-Υπάρχουν αρκετά αξεσουάρ που κλειδώνουν το τιμόνι, χρησιμοποιώντας ένα από αυτά έχεις τουλάχιστον λίγη παραπάνω προφύλαξη, ενώ το κάνεις πιο δύσκολο για τους “αρχάριους”.

-Τέλος, κάποιοι πιο ψαγμένοι αλλάζουν την φύσα OBD έτσι ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί το κλασικό διαγνωστικό. Είναι μία λύση, όπως επίσης και ο κρυφός διακόπτης διακοπής (ρεύματος , καυσίμου).

Όλα τα παραπάνω βοηθούν στο να καθυστερήσουν και ίσως και ίσως να αποτρέψουν τον πιθανό κλέφτη. Το θέμα είναι ότι και εμείς οι ίδιοι σαν αγοραστές Smart αυτοκινήτων ή ανταλλακτικών θα πρέπει να κάνουμε πάντα κάποιες ενέργειες προτού προχωρήσουμε στην αγορά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  • EΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

αν θέλετε να κλείσετε ραντεβού για επισκευή - συντήρηση

αν σας ενδιαφέρει η αγορά ή η πώληση μεταχειρισμένου Smart

επικοινωνείστε μαζί μας στα 210 43 19 445 - 43 19 535 Δευτέρα - Παρασκευή 10 π.μ - 6 μ.μ

ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση info@smabillservice.gr